Luna Noua in Berbec – atentie la buzunare

Luna Noua in Berbec – atentie la buzunare

Potențialul financiar, datoriile pe care le avem, plățile urgente, veniturile pe care ne putem baza sunt subiectele fierbinți ale Lunii Noi în  Berbec din 28 martie. Oricât ne-am dori să le evităm, socotelile nu ne lasă să stăm liniștiți. Cu Venus retrogradă, Luna, Soarele, Mercur  și Uranus în Berbec, nici somnul nu este odihnitor, nici starea de spirit nu este una liniștită. Acum este momentul să (ne) mișcăm, să îndrăznim, să facem primii pași către altceva decât avem acum, fiind o oportunitate de care se pot bucura cei îndrăzneți și mai puțin cei leneși sau comozi.

Casele II și VIII sunt intens solicitate de planetele din Berbec, de Jupiter în Balanță  (casa a VIII) si de Pluton din Capricorn, care ne presează să acționăm chiar dacă ne-am dori să lăsăm totul la fel. Banii și posesiunile vor fi priorități, care se vor manifesta în funcție de harta natală și de ceea ce am făcut până acum. Astrele nu dau vești bune pentru cei cu datorii, care nu au reușit până acum să găsească o formulă potrivită de rambursare/acoperire, însă îi recompensează pe cei care au depus eforturi pentru a păstra un echilibru financiar.  Vom constata că nu contează numai flerul în atragerea banilor, ci și capacitatea de a cheltui cu cap, de a nu ne lăsa în voia primului impuls. Berbecul este un semn zodiacal caracterizat prin  curaj, impetuozitate și lipsă de răbdare. Aceasta din urmă golește conturile fără o satisfacție pe termen lung, dar cu consecințe neplăcute. Așadar, e bine să fim atenți pe ce dăm banii și să ne gândim dacă acea cheltuială poate fi evitată.

Ascendentul Lunii Noi este în Pești, iar Jupiter, guvernatorul său, se află în casa a VIII. Apare astfel posibilitatea de a pune capăt unor situații nefavorabile în care unii dintre noi se regăsesc, de a renunța la un viciu sau la orice nu ne este potrivit ( gânduri, relații, atașamente sociale..). Totuși, pentru că Berbecul este populat de multe planete, ne pornim rapid către noi orizonturi, apar noi dorințe și de ce nu, speranțe.

Cu Luna Nouă în Berbec, răbdarea lipsește, vrem să facem mai multe lucruri în același timp, să mergem simultan în mai multe direcții. Marte în Taur însă ne spune că este nevoie de răbdare, de planificare, eficientizare și prioritizare. Energia risipită devine o pierdere și nu poate concretiza armonios niciun proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.