Luna Noua in Balanta – Incepem in forta

Luna Noua in Balanta – Incepem in forta

Când am văzut contextul astral în care se produce Luna Nouă în Balanță pe 1 octombrie, m-am umplut de speranță, odată pentru că îmi stimulează puncte care mă interesează din harta natală și pentru că tot contextul este interesant și cu potențial.

Ascendentul momentului se află în Leu, inspirând la fiecare idei proaspete ( Soarele, Luna și Jupiter sunt în casa a III-a, domeniul mentalului, comunicării și relațiilor directe, față-n față, dintre oameni), dorință de dezvoltare personală, de autodepășire și perspective pe termen lung. O altă sursă de creativitate este Venus în Scorpion, în casa a IV-a și  în trigon perfect cu Neptun, care ne ajută să accesăm puterea personală din interior și să comunicăm la nivel subtil atât cu semenii noștri cât și să ne conectăm la moștenirea ancestrală a familiei noastre.   Ascendentul în Leu poate fi folosit pentru a proiecta într-o manieră personală și inedită tot ceea ce trăim, simțim, gândim.

Marte în Capricorn este în careu cu planetele din Balanță, așadar vom constata că suntem mai ambițioși, energici. Ne vom organiza timpul și resursele mai eficient, având în vedere scopurile propuse, care nu sunt deloc mărunte.

Această Lună Nouă chiar ne vorbește despre început și despre punerea în valoare a talentelor personale. Este un moment prielnic pentru a ieși în față și a arăta cine suntem cu adevărat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.