Luna Neagra in Taur

Luna Neagra in Taur

În curând, ( 21 octombrie) Luna Neagră va părăsi Berbecul pentru a se întâlni cu Uranus în Taur. Vom resimți schimbări la nivel de comportament și atitudine chiar într-un moment în care pe cer avem o serie de tranzite solicitante. Totuși, care va fi natura acestora?

Mai întâi să vedem cine este pe scurt Luna Neagră. Acest punct fictiv ne arată în harta natală unde avem goluri emoționale de umplut care apar în urma unui proces de renegare a unei realități din viața noastră care ne produce suferință, tristețe, rușine. Prin tranzite, activează frica, neîncrederea, intoleranța, producând frustrări și dificultăți de gestionare a domeniului de viață reprezentat de casa în care se află. Luna Neagră activează un proces de transformare interioară prin acceptarea punctelor slabe și înfruntarea demonilor interiori. Odată ce acesta se apropie de final, Luna Neagră va da o putere interioară extraordinară, întârind capacitatea de expresie a sinelui în formă veritabilă, fără ocolișuri și minciuni spuse sinelui. Atunci când Luna Neagră tranzitează un punct important din harta personală,  activează capacitatea de a depăși obstacole, de a răspunde provocărilor și de a urma propriile interese.

  • Luna Neagră în Taur:

Aceste energii sunt în contrast puternic, fiindcă Luna Neagră este definiția neliniștii interioare, a disconfortului, a conflictului, ori Taurul are ca scop în viață atingerea echilibrului, a păcii și să nu fie deranjat. Luna Neagră în Taur va distruge sacralitatea siguranței, a certitudinii că un lucru bine făcut nu poate fi stricat de niciun fel. La contactul cu Uranus ( aproximativ începând cu 15 decembrie până la finalul anului, dat fiind că Luna Neagră are o poziție medie calculată), valorile personale se răstoarnă, cele materiale vor suferi o alterare neașteptată, siguranța va fi amenințată. Cu Luna Neagră în Taur vom vedea care sunt nevoile reale la nivel individual și colectiv, cum le adaptăm la un nou scenariu pe care îl avem de jucat.

  • Influențe la nivel individual:

-căutați cu atenție ce anume vă înspăimântă legat de viitor, de siguranța zilei de mâine. Răspunsul va fi tema pe care o va ataca Luna Neagră în cca 9 luni de rezidență în Taur.

-aveți bunuri și rezerve pe care vă bazați în caz de nevoie? Este posibil ca acestea să nu mai fie atât de sigure – valoarea să fie fluctuantă și/sau unele bunuri să sufere deteriorări. În unele cazuri, accesul la bunurile și valorile personale să fie îngreunat de factori externi pe care să nu-i fi luat în calcul.

-estetica personală se schimbă – gusturi, plăceri, dorințe, ca urmare a unor impulsuri de reinventare și  reconstrucție.

-agresivitatea interioară crește, mai ales acolo unde există teamă pentru ziua de mâine, lipsă de încredere, deznădejde.

-nevoia de renunțare conștientă la obiceiuri, tipare, repere pentru a permite o adaptare mai ușoară și rapidă la provocări.

  • La nivel economic:

-falimente sonore ale unor companii solide, de tradiție ( în special din a doua jumătate a lunii decembrie 2020). Luna Neagră și Uranus vor cutremura lumea financiară și tendințele viitoare de creștere.

-serviciile prestate vor avea la bază utilaje,ustensile ori instrumente care sunt închiriate, fiindcă va exista o reticență pentru achiziții mari. Tendința generală va fi de evitare a achizițiilor, decât în cazul în care acestea nu pot fi evitate.

-va fi o tendință accentuată de restrângere a consumului și a cheltuielilor, ca măsură de siguranță și protecție în fața unui viitor imprevizibil ( vorbim și de Uranus totuși, care e maestrul situațiilor neașteptate, pe dos). Ca plus, economisirea și reciclarea se vor regăsi în vocabularul zilnic.

-planificarea se va lovi de bulversare și de comportamente haotice ale consumatorilor ( la început de 2021 se vor succeda careuri ale lui Uranus cu Jupiter și Saturn). Luna Neagră îl va prinde în mrejele ei doar pe Jupiter, astfel că unii dintre noi vor avea tendința să vadă în buzunar mai mult decât se află iar la un moment dat să fie scoase la lumină și rezervele de care vorbeam mai sus.

-chilipiruri mincinoase – ceea ce se achiziționează la preț redus, poate da ulterior posesorilor bătăi de cap.

-prețurile de vânzare/cumpărare ale bunurilor de mare valoare, inclusiv imobile, să nu fie estimat corect ( piața va fi și în acest caz nesigură).

Luna Neagră în Taur vizează reformarea obiceiurilor și a modului în care ne raportăm la ceea ce este cu adevărat valoros în viața noastră. Nu sunt de neglijat nici obiceiurile culinare, punându-se mai mult accent pe calitatea mâncării și nu pe cantitate.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.