Luna Neagra in Scorpion

Luna Neagra in Scorpion

 

 

 

Luna Neagră reprezintă pentru astrologi o sursă neîncetată de dezbateri, păreri și articole. Pentru cei care caută să se informeze, sună dubios și interesant. Ca definiție, este punctul cel mai îndepărtat de Pământ al orbitei lunare și ne arată „durerile” emoționale, punctele sensibile ale structurii noastre interioare, manifestate la exterior în diverse variante. De cele mai multe ori, fie nu conștientizăm, fie nu recunoaștem ceea ce Luna Neagră ne pune în față, pentru că este dureros, provocator și foarte neplăcut. Din acest motiv, provocările sale sunt deliberat puse deoparte, ceea ce face ca atunci când se dezlănțuie, să facă pagube însemnate pe mai multe planuri ale vieții noastre.

Cele mai multe programe de astrologie ne dau 2 poziții: cea reală ( mean), care este calculată matematic, și cea medie, după cum se vede de pe Pământ. Aceasta din urmă este cel mai des folosită pentru că noi ne raportăm la ceea ce vedem de pe planeta pe care o locuim. Însă, așa cum ne putem da seama, influența sa începe să fie resimțită încă din momentul în care poziția sa reală începe să schimbe semnul zodiacal.

Pe 21 mai Luna Neagră ( poziția reală) se va muta în Scorpion. Literatura astrologică susține că acest semn este cel mai apropiat de natura sa, fiind considerat ca un domiciliu. Anul acesta este unul delicat pentru Luna Neagră în Scorpion deoarece tot aici va fi și Marte retrograd.

Să vedem ce anume va accentua Luna Neagră din această poziție.

Luna Neagră și Scorpionul sunt asociate cu cruzimea ( fizică și sufleteasă), cu magnetismul personal, cu fascinația, manipularea și secretele adânc îngropate ( uneori chiar la propriu). Contextul astral actual însă (cruce cosmică pe semne mutabile) nu ne mai ajută să (ne) mințim, pentru că iluziile pe care ni le facem se transformă în nor de praf. Undele negative pe care frustrările și neîmplinirile noastre le emană devin mai puternice, de aceea, 9 luni cât va sta Luna Neagră în Scorpion, este bine să fim foarte atenți la ceea ce simțim și trăim, pentru că acestea ne vor dicta situațiile și oamenii pe care îi întâlnim. Momentele de pesimism și deznădejde au în spate un strat gros de neîmpliniri și așteptări nematerializate, însă pe acestea este indicat să le acceptăm, pentru binele nostru, și să le privim ca parte din viața noastră. Daca acestea nu s-au materializat, înseamnă că au existat motive solide, pe care le putem cerceta cu atenție și mai ales sinceritate.

Reapar probleme uitate, considerate rezolvate, pentru că de fapt au fost încheiate necorespunzător. Mai sunt detalii de finețe asupra cărora este necesar să revenim, pe care le-am omis cu bună știință. Luna Neagră și Marte retrograd le vor scoate cu ostentație în fața ochilor pentru a ne ocupa ( de nevoie) de ceea ce fugim cu mare viteză.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.