Luna Neagră în Leu – 8 ianuarie – 3 octombrie 2023

Luna Neagră în Leu – 8 ianuarie – 3 octombrie 2023

Avem nevoie de validare din când în când ( unii mai des, alții mai rar). Ca un semn venit dinspre ceilalți că nu existăm degeaba, avem o contribuție, contăm și noi un pic pe undeva.

Luna Neagră în Leu ( din 8 ianuarie până pe 3 octombrie) se zbate în lumină precum diavolul descoperit. Leul este o zodie de foc, fixă, care evidențiază în public ce e bun și ce e rău, se manifestă direct, de multe ori fără a lua în seamă consecințele ulterioare. Vine astfel în contradicție cu natura misterioasă și zbuciumată a Lunii Negre, care lucrează în fundal, pe ascuns și de multe ori este greu de înțeles ce vrea de la noi.

Luna Neagră în Leu este debutul figuranților supărați că nu au primit suficientă atenție, nu au fost urcați pe piedestal și nu li s-a făcut ventilație cu frunza de palmier. Crește nejustificat pretențiile, se enervează și plânge când nu primește cât crede că merită, se frământă că nu ajunge în față, pe scenă, acolo unde e spectacolul mare. Orgoliul sângerând își jură răzbunare, dar nu înainte de a “turna” în public reproșuri.

Tranzitul Lunii Negre prin Leu trezește în fiecare dintre noi nevoia de a fi apreciat, validat, de a fi vizibil. Exagerarea apare atunci când individul nu e împăcat cu sine, nu știe cine este, s-a îndepărtat de la natura sa autentică și vrea să se arate într-o lumină ireală, care deformează structura sa interioară.

Luna Neagră presează rănile egoului prost direcționat în așa fel încât va scoate la lumină comportamente puerile, controversate ( va avea în vară careuri cu Uranus și Jupiter), exagerate. Rezultatul: individul se va prezenta așa cum este, își va dezvălui involuntar natura ascunsă și primară ( instinctuală). Este greu să minți sub tranzitul Lunii Negre prin Leu, oricât am încerca să cosmetizăm manifestările.

Remediul: autenticitatea. Luna Neagră nu are ca scop destabilizarea individului, ci să ne cunoaștem mai bine – punctele slabe, punctele forte, ce sensibilități avem, care sunt limitele pe care ni le trasăm.

Luna Neagră nu dansează singură prin Leu. În vară i se alătură Venus în mișcare directă și retrogradă. Destul de provocator și incitant. Ambele se vor cuadrata ( aspect tensionat) cu Jupiter și Uranus. Dacă v-ați decis să ieșiți din zona de confort, atât de trâmbițată în literatura de dezvoltare personală, o veți face într-un mare stil, memorabil, dând totul peste cap, astfel că prin octombrie o veți aprecia mai mult.

Să le luăm pe rând (dacă se poate):

Venus și Luna Neagră în Leu ating în special femeile, care vor să fie mai sexy, atractive, mai dorite. Și vor face tot felul de năzbâtii, numai să atragă atenția, să arate că pot fi și altfel, mai mult decât mame/iubite/soții ca la carte. Ce atâta fidelitate? Ce atâta devotament față de casă și familie? Există riscul unor alunecări periculoase dacă aceste nevoi nu se discută cu partenerul, iar acesta stă impasibil, gândind că e o toană de moment.

Relațiile șubrede, în care nu există apreciere reciprocă, în care flacăra pasiunii e doar o amintire, au nevoie de revitalizare. Dacă partenerii nu reușesc împreună, acestea se vor destrăma rapid, luând prin surprindere anturajul.

Venus în Leu, alături de Luna Neagră și în careu cu Uranus și Jupiter nu mai este deloc diplomată, delicată, manierată. Toarnă secrete ( a se vedea că și Pluto va fi pentru scurt timp în Vărsător), caută senzaționalul și se impune cu forța unui Leu. Vom observa prin vară cum multe femei se vor evidenția, își vor face simțită influența, din nevoia de a depăși limitări impuse tacit în societate.

Luna Neagră în Leu va scoate la lumină pe cei obsedați de putere și le va da o labă este față pentru a le aduce aminte de condiția lor umană. Vor fi multe gesturi exagerate, unii conducători vor avea comportamente abuzive, ca ulterior să piardă cu atuurile în mână. Luna Neagră în Leu poate însemna mărire atunci când sunt integrate și acceptate toate umbrele, dar și decădere atunci când individul se depărtează de la natura sa autentică și pierde simțul realității.

Luna Neagră în Leu poate fi incitantă dacă e folosită conștient și cu măsură. Aventura, depășirea limitelor ( după ce au fost conștientizate) pot fi experiențe pozitive, care ne ajută să creștem ( în ochii proprii mai ales).

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.