Luna Neagra in Berbec

Luna Neagra in Berbec

Această combinație sună fatal de interesant și de terifiant, fiindcă Luna Neagră are o reputație proastă, “câștigată” într-un timp foarte scurt (astrologia a introdus în practica sa acest punct virtual după anii’40). Totuși, ar fi indicat să luăm în calcul faptul că:

-Luna Neagră nu este responsabilă pentru evenimentele neplăcute din viața noastră, dar evidențiază punctele slabe fără menajamente.

-Semnificația Lunii Negre depinde de experiențele și trăirile personale care nu au fost integrate, acceptate, înțelese.

-“Calamitățile” asociate cu Luna Neagră sunt manifestări ale subconștientului blocat într-o etapa care are/a avut o importanță deosebită în evoluția personala.

-Fascinația pentru interzis, revolta contra supunerii sunt elemente care colorează foarte bine tabloul tranzitului său prin Berbec.

Luna Neagră în Berbec va da glas femeilor emancipate, care își doresc să-și croiască independent drumul în viață, care ai curajul să-și etaleze forța interioară și să nu se dea bătute. Provocările vor deveni pentru doamne combustibil și nu piedici.

Luna Neagră  ambiționează persoanele care au spirit inovator, care vor să schimbe și să aducă imbunătățiri, care se implică  în cauze și acțiuni cu un grad mare de risc. Accentuează nevoia de adrenalină, de senzații tari care să ne scoată din ritmul obișnuit.

Maniera în care suntem percepuți este nesatisfăcătoare.  Știm că putem demonstra mai mult, că suntem mai mult decât o rotiță care se invârte fără să fie remarcată.  Luna Neagră se va întâlni în toamnă cu Marte retrograd, va fi cuadratata de Saturn, Jupiter si Pluto. Descărcarea emoțională va fi exploziva, fiindcă activează cele mai mari frustrări, temeri și orice din gama negativă. Însă cum nu putem percepe lumina fără întuneric, aceste aspecte testează anduranța, capacitatea de concentrare, siguranța de sine. Cum depășim aceste momente depinde de abordarea pe care o alegem.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.