Jupiter si Neptun – inspiratie si emotie

Jupiter si Neptun – inspiratie si emotie

Ne apropiem de primul trigon Jupiter Neptun pe semne de apă ( Scorpion și Pești). Acest aspect facilitează o conexiune profundă cu oamenii de lângă noi, cu locuri speciale și de ce nu, cu amintiri de demult, cu iz dulceag de nostalgie. Cei care sunt asaltați de treburi cotidiene își vor face timp să se retragă virtual în colțișorul lor fericit și să viseze la vremuri frumoase și realizări remarcabile, prin care vor primi aprecierea pe care o merită. Acum este mult mai important să avem rezultate cuantificate nu doar material, prin ceva palpabil, ci și prin satisfacție personală, multumire sufletească și legături strânse cu cei apropiați.

Acest aspect îi inspiră pe cei care creează, care sunt conștienți de puterea emoțiilor, facilitând comunicarea cu structurile profunde ale ființei lor și înțelegerea acestora dintr-o perspectivă înțeleaptă, lipsită de presiunea ambițiilor și standardelor false, care nu le aparțin. Este o oportunitate de autocunoaștere și de triere a valorilor după care ne ghidăm – ce ne aparține și ce e inspirație străină. Jupiter și Neptun ne deschid o perspectivă largă de a privi lumea, de a ne uita în oglindă și contempla propria reflexie. Suntem nu doar pentru că existăm, ci și pentru că simțim.  Această relație între cele două semne de apă este cheia care deschide larg poarta viselor, a stărilor alterate de percepție și de activare a memoriei subconștiente. De aceea, avem ocazia unor descoperiri și revelații care să ne schimbe viziunea asupra locului pe care îl ocupăm în această lume. Jupiter și Neptun ne dau speranță și deschidere către oportunitățile viitorului, ne ajută să acceptăm că este nevoie să lăsăm în urmă oameni , situații ori obiceiuri care ne țin în loc.

Savurăm din plin o muzică bună, o piesă de teatru, un film, însă nu singuri, ci cu cei dragi, care capătă o mai mare atenție din partea noastră.  Cele două planete ne asigură că există un timp alocat și pentru plăcerile personale și că nu este nimic greșit în a ne face câte o bucurie din când în când. Acum este momentul acela.

Relația dintre Jupiter și Neptun pe semne de apă dizolvă granițele dintre posibil și ireal, dintre ceea ce este și ceea ce ne dorim să fie. Mercur retrograd ne cam încețoșează capacitatea de a gândi obiectiv și limpede, însă numai dacă ne lăsăm purtați de valul visării excesive și de idealizare a momentului prezent. Nu este neapărat să avem dreptate, chiar dacă simțim că așa este. Realitatea diferă în funcție de ochii care o privesc, însă noi suntem prea absorbiți de a noastră pentru a o lua în considerare și pe a celorlalți. Vedem strâmb atunci când dorințele noastre nu coincid cu ale celorlalți, ceea ce poate duce la confuzie și neclaritate.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.