Jupiter în Taur 2023 – 2024- Mai mult, mai bine

Jupiter în Taur 2023 – 2024- Mai mult, mai bine

Odată ce Jupiter intră în Taur, interesul asupra banilor și resurselor devine mai evident. Semn zodiacal cu puternică semnificație materială, Taurul este faimos pentru capacitatea sa de a strânge, economisi, de a eficientiza orice proces desfășurat în lumea finanțelor. Nu uită însă de plăceri și orice îi desfată simțurile fizice. De asemenea, partea sa artistică și creativă este evidentă, chiar și când resursele materiale sunt limitative.
Jupiter se bucură la superlativ, cu de toate în exces. Fără limite, fără să se zgârcească. Este preocupat de extindere, dezvoltare, progres și tot ce înseamnă pași în față.
Tranzitul lui Jupiter în Taur va accentua dorința, înclinația către plăceri, experiențe agreabile, cu puternic impact emoțional și mai ales fizic. Ne dorim mai mult, mai bun, mai scump, dar și conturile pline. Ceea ce e greu de obținut. Lăcomia și exagerarea sunt capcane în care pot pica foarte mulți, mai ales cei care se lasă purtați de valul promisiunilor de profit generos.
Perioadele cele mai delicate din acest punct de vedere sunt:
– în această vară, când Venus, dispozitoarea sa, va fi retrogradă în Leu și cu care va realiza 3 careuri. În poveste se implică și Uranus, care desface centurile de siguranță și ne invită într-o călătorie de afaceri riscantă, dar cu potențial acolo unde există simțul realității, sugerat de zodia Taur. Câștigurile vin după riscuri, dar în acest caz trebuie să luăm în calcul potențialul real și resursele pe care le avem la dispoziție înaintea demersurilor care implică bani și investiții ( chiar și sub formă de cheltuieli, de amenajări, schimbări, reorganizări). Cât investesc și cât pot în realitate să scot? Cât de durabil este tot acest proces?
Să nu uităm că Jupiter își începe tranzitul prin Taur cu un careu la Pluto. Este momentul în care evaluăm măsurile necesare pentru a evita falimentul personal, pierderi dure și orice poate duce la o pantă descendentă. Pe plan mondial este posibil ca măsuri de control și presiune în domeniul economic și financiar să fie puse în aplicare pentru a evita orice posibil dezastru. Este și un semnal puternic faptul că speculațiile, deși atrăgătoare, promițând putere și avere, pot fi în realitate calea spre eșec. Posesivitatea excesivă, manevrele financiare sunt taxate de acest careu care se realizează pe zodii fixe, adică oricât de sigură și stabilă pare a fi situația financiară ( sau capacitatea unei companii, firme) căderea este posibilă. Acest aspect se va mai repeta la începutul anului viitor. Sub acest aspect tensionat, multe instituții financiare vor tremura la “cutremure” care apar brusc, dar care au la bază speculații riscante, fără acoperire. Multe fraude vor fi expuse, multe scurgeri și direcționări ilegale de bani, bunuri și resurse. Cu atât țara noastră este vizată, fiindcă aceste tranzite se produc în unghiurile hărtii de la 1918 ( casele I/ IV/ VII ). Cum au fost folosite, alocate resursele naționale, va fi o temă fierbinte, inclusiv în această vară.
-început de 2024, când Jupiter și Pluto își mai dau mâna să “scuture” praful care acoperă multe înșelătorii. Careul va fi doar de semn, nu se va perfecta la grad, însă influența sa este una remarcabilă.
-aprilie 2024, când Jupiter și Uranus se apropie periculos de mult, până la conjuncție. Dacă nu ați riscat până acum, vă gândiți ” de ce nu”? Dacă ați făcut-o deja în vară, apar rezultatele, și nu neapărat cele pe care le așteptați. Jupiter și Uranus sunt planete care și separat fac lucrurile să se miște rapid și au o fortă extraordinară, dar gândiți- vă împreuna!! Jupiter și Uranus dau tonul unor altfel de investiții, care se uită către viitor, tehnologie, rapiditate și eficiență în a obține resursele necesare. Lumea digitală și produsele sale se vor reinventa, vor fi din nou prezente pe piață, altfel reglementate și cu o altă utilitate decât cea pe care o avem acum în vedere.
Jupiter în Taur va favoriza și artă, creațiile personale și autentice, ceea ce produce bucurie. Deschide orizonturi de explorare nu doar în domeniul financiar, dar și în viața personală, unde vrem să aducem îmbunătățiri și calitate.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.