Încoronarea Regelui Charles al III-lea, perspectiva astrologică

Încoronarea Regelui Charles al III-lea, perspectiva astrologică

Pe 6 mai, începând cu ora 11:00 (ora locală Londra), are loc ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Un moment interesant ales, dat fiind că vine după o eclipsă de Lună în Scorpions, zodia solară natală a regelui.
Harta incoronării regelui Charles al III-lea
Ascendentul se află în Leu, plasând astfel Soarele, simbolul regelui și al conducătorului în casa aX-a, o poziție excelentă de putere și autoritate, de maximă vizibilitate pe plan mondial și social, care permite desfășurarea influenței regale la capacitate optimă. Soarele este de asemenea și stăpânul ascendentului, ceea ce face ca acest eveniment să fie unul pozitiv pentru actorul principal, și cu efecte pozitive ulterioare. Soarele nu are nicio demnitate esențială în Taur, dar este plasat corespunzător. Un punct sensibil este faptul că aplică la conjuncție cu imprevizibilul Uranus, ceea ce ne poate sugera că în scurt timp pot apărea evenimente care să tulbure serenitatea regală.
Un alt punct delicat este Mercur Retrograd în Taur, în casa a X-a. Au fost cu siguranță multe disensiuni legate de ceremonia de încoronare, probleme de comunicare și poate inclusiv de ordin financiar care se vor dezvălui odată ce Mercur își va relua mersul direct. În această poziție, Mercur în careu cu Luna Neagră din Leu, de pe ascendent, ne sugerează că multe bârfe au fost ținute sub control, multe sensibilități au fost “acoperite”, însă viitoarele tranzite promit să le facă publice.
Mijlocul Cerului se află în Berbec cu Marte în Rac, în casa a XII-a. Influența regală va fi una subtilă, exercitată discret și indirect, ceea ce este posibil să nu fie chiar pe placul regelui.
Luna în Scorpion se separă de Soare și Uranus, aplicând la careu cu Pluto. Este un aspect dificil, delicat, o salvare mică vine de la recepția Marte Lună, care va atenua din posibilele șocuri care lovesc în interiorul Casei Regale. Posibil ca relațiile de familie să devină mai problematice, chestiuni mai vechi să revină în atenția publicului și să provoace scandal.
Din harta acestei încoronări putem deduce că vor fi multe șocuri în interiorul monarhiei, dar că Regele va avea autoritatea și capacitatea de a le gestiona. Vom vedea în vară ce va urma, atunci când Venus retrogradă în Leu alături de Luna Neagră, va avea trei careuri la Jupiter și Uranus, “scuturând” temeinic ceea ce părea intangibil.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.