Evaluare în săptămâna 24 -30 aprilie. Tranzite importante

Evaluare în săptămâna 24 -30 aprilie. Tranzite importante

Săptămâna 24-30 aprilie începe cu o Lună în Gemeni, acolo unde se află și Venus. Drumuri, mișcare, comunicare. Dar nu oricum. Ținta stabilită pare că se îndepărtează, fiindcă apar elemente de noutate, vești care ne invită să reconsiderăm strategiile pe care le punem în aplicare. Mercur retrograd își face treaba, nu ca să ne încurce, așa cum ar putea părea la o primă vedere, ci pentru a ne putea adapta la fluxul de evenimente pe care nu îl putem influența. Ceea ce putem face este să conștientizăm că stă în puterea noastră să alegem ceea ce ne este cu adevărat folositor. Zodia Taur fiind populată de Soare, Nodul Nord ( care vor fi în conjuncție luni și marți), Mercur și Uranus care stă la pândă, suntem uneori inflexibili, dar și perseverenți. Unde este punctul de echilibru? Când rămânem pe poziții și când ne pliem? Important este să nu pierdem din vedere punctul final către care tindem, aici e nevoie de rezistență și răbdare, ceea ce zodia Taur ne conferă din plin. Sextilul Soare Saturn este înțelept și prudent, chiar dacă imprimă un ritm mai lent decât ne-am dori. Mercur retrograd accentuează punctele de inflexibilitate care nu ne avantajează, ne sugerează că nimic nu e static, ajustările de pe parcurs se pot dovedi benefice.
Marți și miercuri, Luna se plimbă prin Rac, unde se întâlnește cu Marte. Ne găsim cu greu echilibrul emoțional, unii dintre noi vor simți o stare de agitație, nervozitate. Ceea ce nu iese cum intenționăm provoacă disconfort și percepem ca un atac personal. Dar Marte și Luna, chiar dacă au conviețuire dificilă, ne direcționează atenția și eforturile către ceea ce este necesar pentru a crea un perimetru de siguranță din care putem acționa în interes propriu. Marte și Luna în Rac pun pe primul plan nevoile noastre, prioritățile, elimină zgomotul de fundal care interferează inutil. Marte și Luna pot declanșa situații conflictuale cu cei dragi, în familie, pornind de la emoții rănite, de la gesturi care nu ne plac, lipsite de considerație. Egoul este puternic atacat, mai ales că pe final de săptămână, Luna, traversând zodia Leu ( un sector delicat al zodiacului în această perioadă), se întâlnește cu Pluto și Luna Neagră. Luna în opoziție cu Pluto apasă punctele sensibile care sunt alimentate de o lipsă de recunoaștere, apreciere, încredere în sine. Când cei apropiați ( vorbind de Lună) nu ne alimentează cu validări și nu ne arată încredere, ne dezvăluim partea întunecată, magistral clădită din lipsuri și nevoi pe care nu le admitem pentru a arăta că suntem puternici. Luna și Luna Neagră suplimentează prin gesturi teatrale dorința de a arăta puternici, chiar și atunci când suntem nesiguri.
Săptămână de evaluare și recompunere, suntem în perioada de decantare a priorităților. Chiar dacă în primă instanță lucrurile nu par să se îndrepte în direcția stabilită inițial, avem resurse de ajustare și adaptare, procese care se vor dovedi mai încolo pozitive.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.