Eclipsa de Lună din Scorpion – Redescoperă-ți puterea

Eclipsa de Lună din Scorpion – Redescoperă-ți puterea

Eclipsa de Lună din Scorpion din 5 mai își întinde umbra asupra mediului cunoscut, familiar, în care simțim că deținem controlul. Unde previzibilul dă senzația de siguranță, dar ne blochează în aceleași tipare.
Eclipsa are loc pe axa caselor I-VII, cu gândul de a ne pune în centrul atenției acasă cu noi, în oglindă. Nu neapărat în public. Pentru că acasă ne permitem să fim sinceri față de propria persoană, să dăm măștile jos, fără să mai conteze ce zic alții. Eclipsa de Lună scormonește în trecutul îndepărtat pentru a ne aduce aminte de unde am plecat, de punctele cheie din viața noastră și cum le-am gestionat. Recepția Marte (Rac) Lună ( Scorpion) fluidizează calea de acces către amintiri și emoții demult uitate pentru a le reconstrui acum dintr-o perspectivă nouă.
Marte în casa IX-a în Rac este reticent în a accepta schimbările de perspectivă, de mentalitate, de judecată. Pentru că nimic nu-l sperie mai tare ca ruperea de trecut, fără de care își pierde identitatea. În ecuația eclipsei, Marte luptă pentru ceea ce știe și cunoaște foarte bine, fie din experiență proprie, fie ca moștenire ancestrală.
Puterea interioară se construiește în timp și se dovedește în situații provocatoare. A abuza însă de aceasta tocmai pentru a o întări nu este o soluție constructivă. Ceea ce nu te doboară nu te face neapărat mai puternic, fiindcă “sapă” în structura de bază, emoțională, provocând goluri care se resimt în diverse forme. Eclipsa de Lună le va evidenția în ideea de a le oferi o rezolvare, o încheiere corespunzătoare cu care să fim conștient și emoțional împăcați.
Să avem o eclipsă de Lună în Scorpion și Mercur retrograd în Taur nu e lucru puțin. Nu putem trece prin această perioadă ignorând diverse “semnale” care uneori se prezintă într-o formă nedorită: amânări, ezitări, întârzieri, abandon, răzgândiri. Umbra și lumina eclipsei coexistă, ceea ce trece în neființă ( mai ales emoțional, dar și mental) lasă loc altor forme de manifestare. Ceea ce ajunge acum la un punct, la o concluzie, este ceea ce nu mai are loc în viața noastră.
Să nu-l uităm pe prietenul Uranus care, deși la distanță de 4 grade de Luminători, se menține activ. Dacă Marte în Rac iubește trecutul, Uranus în Taur ne azvârle spre viitor. Cele două direcții ne lasă goi de prezent, cu gândurile împrăștiate prin spații din alte vremuri. Lipsind legătura conștientă dintre cele două stări, ne cufundăm în apele fierbinți ale Lunii din Scorpion pentru a descompune coaja superficialității și pentru a trece cu brio examenul transformării interioare. După această etapă, putem integra trecutul prezentul și viitorul într-o singură stare care se adaptează la nevoile curente ale individului.
“Simptome” de eclipsă de Lună în Scorpion:
-amintiri, trecut. Putem afla informații despre ceea ce s a întâmplat la un moment dat iar acum produce efecte asupra noastră;
-stare meditativă, contemplare, gândire profundă;
-evidențierea blocajelor și sursa acestora
-interiorizare, nevoia de profunzime.
Să avem o eclipsă de Lună plină de revelații!

L.E Ca în sezon de eclipse, vă propun să facem împreună o incursiune prin harta eclipsei prenatale in serile de 9 și 10 mai, de la ora 19:00 ( pe zoom). Aveți în acest link mai multe detalii cu privire la acest subiect ( dar puteți să mă întrebați și în privat)

9-10 mai 2023: ”Eclipsa prenatală – ghid de utilizare”, cu Ioana Ispas

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.