Eclipsa de Luna – cine sunt si ce pot sa fac

Eclipsa de Luna – cine sunt si ce pot sa fac

Autoaprecierea pozitivă poate fi ușor confundată cu lauda de sine sau chiar și cu un ego puternic, de aceea suntem tentați de multe ori să trecem cu vederea calitățile pe care le avem. Eclipsa de lună din 31 ianuarie ne aduce aminte de valoarea personală și ne impulsionează să ieșim  în lume așa cum suntem – cu bune și cu rele, împăcați măcar parțial cu ceea ce suntem până la acest moment. Luna în Leu ne aduce aminte că fiecare e regele său și că iubirea de sine deschide ușa către cunoașterea de sine. Ca să evoluăm este necesar să lăsăm în urmă trecutul și să ne împăcăm cu acesta. Soarele la Nodul Sud, în Vărsător, ne arată unde anume este necesar să facem ajustări și trieri, ce anume să reconfigurăm pentru a merge mai departe liniștiți și fără bagaje inutile.

Valoarea personală este de multe ori raportată la felul în care suntem tratați de cei cu care interacționăm frecvent. Eclipsa de Lună pe axa Leu Vărsător ne demonstrează că în viață e ca-n junglă: cel slab sfârșește prin a fi marginalizat, neapreciat, criticat. Soarele în casa a VIII-a a hărții eclipsei ne invită să renunțăm la comportamentele depreciative vis a vis de propria persoană, să îndrăznim să fim, să ne manifestăm și să ne acceptăm cu absolut totul,  deoarece potențialul de dezvoltare este infinit. Acesta din urmă depinde totuși de voința personală, de disponibilitatea de a investi în sine pentru a dobândi abilități noi și de a le cizela pe cele existente.

Recepția Jupiter Marte activează spiritul competitiv și dorința de (auto) depășire. Vrem și putem mai mult, începem să lucrăm pentru proiectele noastre. Si sunt multe, mai ales dacă le-am neglijat în ultimul timp. Energia acestei recepții este foarte frumoasă și stimulantă, putând fi îndreptată către acele activități care ne fac plăcere.

La nivel financiar, Venus la Nodul Sud și în casa a VIII-atrage un semnal : să cheltuim mai puțin și cu mai mult discernământ. Acest aspect ne ajută să vedem ce anume ne scutură sensibil bugetul și la ce putem renunța ( sau cumpăra mai ieftin). Cei care așteptau să primească bani, îi vor găsi în cont, însă paradoxal, nu vor fi foarte fericiți, pentru că destinația este deja stabilită și nu include și plăceri personale. În jurul acestei perioade, unii nativi vor fi fericiți să închidă credite, alții se vor grăbi să le facă.

Nativii zodiilor cardinale ( Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) sunt activi și dispuși să-și asume angajamente și proiecte care promit bani. Au multă energie de consumat, fiind impulsionați de ambiție, curaj și perseverență. Oportunitățile pe care le au în această perioadă se  pot transforma în activități productive pe termen lung, așa că ar fi indicat să le cântărească cu atenție.

Loviți direct de această eclipsă sunt semnele fixe : Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. A-i cere unui nativ din această zodie să accepte schimbarea, chiar și una cu beneficii vizibile, e ca și cum l-ai pune să-și întoarcă toată viața pe dos. E tragedie, chiar dacă nu o recunoaște. Această eclipsă este un test al voinței, deoarece acești oameni simt nevoia să schimbe ceva urgent, să facă lucruri ieșit din comun, să se pună în evidență, să strige și să atragă atenția, însă pornirea firii le dă peste mână. Pe de o parte vor ceva nou, pe de alta le este greu să lase ceva în urmă, să renunțe, pentru a face loc unei alte realități. În plus, zona de confort le oferă siguranță și un aparent control, care devine sufocant. Așa că unii nativi vor recurge la gesturi și acțiuni bruște, vor deveni tăioși doar ca să scape din colivia în care s-au băgat singuri. Planul relațional este cel mai vizat, indiferent că vorbim de consort/consoartă, de familie, de amici, cunoștințe… Vor să se poziționeze altfel, să capete o vizibilitate mai bună și să se pună în evidență. Modul în care o vor face este discutabil, fiindcă pentru acești nativi nu va mai exista cale de mijloc, ci opțiunea ori/ori.

Zodiile mutabile ( Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) se vor bucura să arate că au dreptate, etalându-și abilitățile intelectuale și cognitive . Acești nativi au capacitatea de a manipula în favoarea lor informațiile primite, sunt creativi și ageri.  Trag concluzii prețioase pe care le pun în practică fie la locul de muncă, fie în folosul personal. Își construiesc o aură de atotștiutori, însă într-o manieră elegantă și subtilă, au capacitate de convingere și șarm. Venus la Nodul Sud le deschid multe uși și le dau oportunitatea de a întâlni oameni interesanți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.