Echinoctiu de toamna 2016

Echinoctiu de toamna 2016

Odată cu trecerea Soarelui în Balanță din 22 septembrie, ora 16 :12, schimbăm scenariul și paradigmele după care ne ghidăm viața. Anul acesta semnele de aer sunt foarte bine accentuate în harta echinocțiului (Soare, Venus și Jupiter în Balanță, Luna în Gemeni și Ascendentul în Vărsător), precum și crucea mobilă. Drept urmare, ne așteaptă noutăți, suntem angrenați în activități diverse ( foarte mulți se apucă de sport pentru că au nevoie de mișcare, de a mentine un ritm intens), cunoaștem oameni, ajungem la evenimente și petreceri… Chiar și cei leneși vor fi atrași în acest vârtej obositor, dar plăcut și antrenant.

Avem mai mult spor la studiat, căutat informații, ceea ce duce la o îmbogățire și diversificare a ideilor și concepțiilor pe care le avem. Vom fi surprinși să constatăm că devenim mai deschiși și înțelegem mult mai ușor ce se întâmplă în jurul nostru.

Această perioadă nu aparține celor care ezită, nu au curaj ori încredere. Toamna se mișcă repede, cu ocazii care se succed valuri-valuri și nu așteaptă pe nimeni.

Semnele de aer favorizează și pe cei călători, mai ales în zări îndepărtate. Soarele și Jupiter în casa a IX-a ne ajută să explorărăm, să descoperim și să ne facem vizibili și în afara mediului cunoscut. Se leagă relații noi, inclusiv la distanță, devenim receptivi la ceea ce se află dincolo de aria noastră obișnuită de interes.

Apucați-vă să studiați ceva nou, călătoriți, vorbiți cu oamenii, ieșiți. E timpul pentru rebrănduire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.