Contact

Contact

 

Geni

 

 

Telefon: 0722 840 984

Email: alinkana@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/tarotsiastrologiecuioana/

 

Curiozitatea naște interesul care, odată ce este explorat, poate duce la pasiune. Pentru mine, astrologia a pornit ca pasiune, mi-a deschis curiozitatea și am început să studiez. Apoi, a redevenit pasiune, mai adâncă și mai prezentă în viața mea.

De ce astrologia? Pentru că am avut oportunitatea de a explora această arie și am fost captivată de infinitele sale posibilități. Acesta este un răspuns plauzibil, pe care îl pot pune în cuvinte. De fapt, această atracție este dincolo de ceea ce se poate exprima cu mintea și rațiunea.

După aproximativ 10 ani  de studiu sunt în continuare fascinată de  astrologie și de validitatea teoriilor sale și de utilitatea sa în practica de zi cu zi.

Ce putem face mai concret? Analizăm harta natală, care este suma tuturor posibilităților de manifestare pe care le avem la dispoziție pe parcursul vieții.  Din acest punct pornim în direcțiile dorite. Conștientizarea modului în care facem să se întâmple se poate face tot prin harta natală.

Metodele de predicție în astrologie ne arată care sunt domeniile de interes major pentru o anumită perioadă de timp, pe ce anume este indicat să ne concentrăm, atitudinea potrivită, etc. Astrologia nu înseamnă destin implacabil, ci ne arată cum ne putem folosi liberul arbitru în folosul propriu.

Compatibilitatea în astrologie este o temă foarte subiectivă. De fapt, nu există compatibilitate 100%. Două sau mai multe persoane aleg să se înțeleagă sau nu, să se accepte sau nu. Atunci când efortul este prea mare, spunem că suntem incompatibili. Hărțile natale ale indivizilor ne arată unde anume converg interesele și cum anume se pot înțelege. Aici nu vorbim numai despre cupluri, ci și despre colegi, amici, părinți, chiar și instituții.

Am învățat că astrologia este aplicabilă în nenumărate cazuri și domenii, numai dacă suntem deschiși să vedem dincolo de evident.