Despre mine si contact

Despre mine si contact

Ioana Ispas
Despre mine:
M-am împrietenit cu astrologia pe la mijlocul lui 2005, într-o perioadă în care căutam răspunsuri și să înțeleg cât mai multe despre mine. Am început să citesc, să fac hărți ale cunoscuților, dar îmi lipsea structura. Așa că un an mai târziu m-am înscris la Școala Fidelia, care mi-a adus primele explicații. Apoi am urmat i-am descoperit pe Dan Ciubotaru și Mihalea Dicu, așa că pot să mă laud că am avut privilegiul de a fi îndrumată de granzii astrologiei românești.
M-am înscris în Asociația Astrologilor din România, ( https://www.aar.org.ro/) iar din 2016 fac parte din minunata echipă de coordonare în calitate de vicepreședinte. Scriu frecvent în revista Astrele, https://www.astrele.ro/  fiind una din plăcerile pe care nu mi le pot refuza.
Un alt proiect minunat al Asociației Astrologilor din România este Cercul Phoenix, pe care îl coordonez alături de un coleg astrolog (https://www.facebook.com/CercAstrologiePhoenix). Lunar, avem întâlniri pe teme astrologice. Până în ianuarie 2020, acestea se desfășurau la Hotel Cișmigiu. Astăzi ne-am adaptat condițiilor actuale și le-am mutat pe Zoom. Dacă ești interesat să afli mai multe despre acest proiect, nu ezita să mă contactezi.
Cu ce te pot ajuta:
Întocmirea și interpretarea hărții natale, care este baza oricărui calcul astrologic ulterior
Compatibilitate relațională ( fie cuplu, de familie, de serviciu)
Predicții
Analiza diverselor predispoziții și tendințe ( socio-profesionale, relaționale, financiare, etc)
Astrologia este un instrument cu o mare aplicabilitate; orice întrebare ar trebui să-și găsească răspunsul.
Pentru ca toate acestea să fie posibile, am nevoie de data și locul nașterii ( zi, lună, an, oră, localitate). O ședință nu ar trebui să depășească 1h:30 min. Dacă ești curios/curioasă, mă poți contacta pentru mai multe detalii pe mail ( alinkana@gmail.com), pe whatsapp (0722 840 984), sau pe mesageria paginii de facebook https://www.facebook.com/tarotsiastrologiecuioana/
Te mai pot ajuta și cu etalări diverse de tarot, căruia i-am dedicat un blog separat (https://fascinatiatarotului.wordpress.com/)

 

 

 

 

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.