Conjuncția Jupiter Neptun în Pești

Conjuncția Jupiter Neptun în Pești

Luna aprilie găzduiește un aspect astral de mare anvergură: conjuncția Jupiter Neptun în Pești (perfectată pe 12 aprilie).

Magică, fluidă, de poveste. Această conjuncție se petrece într-un semn în care ambele planete sunt considerate a fi în domiciliu (după tradiție și astrologia modernă), cea mai înaltă distincție. Adică ambele se manifestă plenar, intens, în acord cu natura lor esențială.

Care sunt direcțiile de manifestare?

-la nivel de mental colectiv, suntem atrași într-o zonă în care suntem mai curioși sa-i cunoaștem pe cei de lângă noi, dar nu la nivel superficial, ci profund. Cu Jupiter și Neptun în Pești crește empatia, suntem alături de oameni (pe unii poate nu i-am întâlnit fizic) cu care rezonăm, avem afinități. Este un moment bun să ne lărgim anturajul, cercul de cunoscuți, fiindcă reușim să vedem dincolo de aparențe, să pătrundem esențe umane nebănuite.

-ne interesează domenii de nișă, cu domenii de activitate mai puțin comune, de care nu am avut suficient timp sau ocazii favorabile de abordare. Prindem informațiile mai repede, înțelegem mai ușor concepte și/sau situații complicate, fiindcă Jupiter și Neptun flexibilizează mintea și îndoiește acele tipare mentale care au acționat anterior ca un zid.

-dacă vă simțiți ciudat, că nu sunteți voi înșivă, nu vă speriați, sunteți direct conectați la emoțiile colective, la ceea ce trăiesc ceilalți în interior. Foarte mulți dintre noi vor capta, chiar fără să-și propună, ceea ce simt alții, iar cu cei apropiați ajungem uneori să comunicăm telepatic. Așadar, atenție la ceea ce transmiteți, nu doar prin cuvinte. Mai ales cei care au planete personale în zodii de apă (Rac, Scorpion, Pești), sunt “inundați” de informații transmise din planurile subtile, se centrează greu pentru că au foarte multe de procesat. Dar au avantajul că inspirația este la cote maxime și reușesc să treacă bariere care anterior erau insurmontabile.

-rămânând în aceeași zonă, conjuncția Jupiter Neptun diluează rețineri personale, temeri, limitări care ne țin în loc. Primim multă inspirație, un boost de creativitate, pe care noi alegem cum și dacă le folosim. Sunt susținute talentele, capacitățile și abilitățile personale. Această conjuncție se produce în contextul în care avem și conjuncție Marte Saturn în Vărsător și careu al Nodurilor Lunare cu Saturn (ambele perfectate pe 4 aprilie). Cum se combină aceste aspecte aparent contradictorii? Saturn și Marte în careu cu Nodurile Lunare impun schimbări necesare în acele domenii de viață în care ne simțim “legați”, obligați, fără soluții. Jupiter și Neptun apasă pedala și ne arată că suntem mult mai capabili, dizolvă temeri și blocaje. Jupiter și Neptun conferă acea nebunie de care avem nevoie pentru a ne desprinde de ceea ce nu ne mai trebuie, iar Saturn și Marte se asigură că închidem capitolele corespunzător, că ne îndreptăm în direcția potrivită și facem pașii potriviți pentru evoluția personală.

-judecăm subiectiv în funcție de emoții, este adevărat ceea ce suntem convinși /ne aparam convingerile cu mare aplomb, ne înflăcărăm și uităm că fiecare are propria sa realitate si o experienta unica.

Capcanele acestui tranzit:

– să ne facem speranțe prea mari să avem așteptări nerealiste. Fiind o conjuncție care amplifică extraordinar de mult percepțiile și subiectivitatea, ajungem să credem în povestea perfectă, într-o singură realitate creată de imaginația noastră, ignorând factorii externi.

-totul este posibil, Jupiter și Neptun dizolvă granițele. Avem momente când vrem să fugim de realitate, însă Marte și Saturn în Vărsător ne aduc aminte de condiționările fizice și de îndatoririle pe care trebuie să ni le asumăm într-un timp anume (deadline-uri).

Jupiter și Neptun în Pești stimulează creativitatea, artiștii, partea sensibilă și simțul estetic. Acest tranzit ne aduce aminte de ceea ce ne bucură, ne face plăcere și ne exaltă în interior. Este indicat să acordăm din puținul nostru timp acelor activități pe care le facem cu bucurie pentru a ne încărca bateriile și a ne da ocazia de explorare interioară.

Jupiter și Neptun vor avea un impact pozitiv în știință și explorare, facilitează descoperiri extraordinare de care vom auzi nu acum, ci după desfacerea acestei conjuncții.

Ce așteptări aveți de la această conjuncție? Ce dorințe vreți să se împlinească?

Acestea sunt câteva repere ale conjuncției Jupiter Neptun care, desigur, va acționa personalizat la fiecare în parte, în funcție de harta natală.

 

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.