Atentatele teroriste din Bruxelles

Atentatele teroriste din Bruxelles

 

 

 

sursa foto – youtube

În dimineața aceasta (22 martie), cu puțin înainte de ora 8, au avut loc o explozie în aeroportul  din Bruxelles. Este foarte evident că este vorba despre un atentat , cel mai probabil o replică la acțiunile poliției belgiene contra locuitorilor din cartierele care adăpostesc suspecți de terorism.

Harta momentului este una foarte dinamică. Am urmărit aspectele pe care le-am identificat anterior ca fiind des întâlnite în cazul unor atacuri de asemenea amploare și impact (https://ioanaispas.ro/2016/02/28/terorism-in-secolul-xxi/).

 

 

astro_2gw_01_atentat_bruxelles_hw.35502.2667

Ascendentul momentului este în Taur. Venus, guvernatoarea acestui semn zodiacal se află în casa XI-a, în Pești, împreună cu Neptun.  Ascendentul ne arată rezultatul atacului și impactul acestuia. Impactul emoțional este unul foarte mare, în acest caz teama va persista din păcate foarte mult timp, putând duce la acțiuni iraționale, bazate pe semne, semnale, păreri și mai puțin pe fapte propriu zise. Abordarea obiectivă va fi puternic afectată de Neptun, putând duce la erori. Venus este angrenată în careul în T pe semne mutabile : Venus și Neptun în Pești sunt în opoziție cu Luna și Jupiter din Fecioară, toate făcând careu Saturn și Marte din Săgetător. Un astfel de careu implică o descărcare necontrolată a energiei, acumulate în exces conform cu planetele implicate deoarece pregătește terenul pentru o realitate diferită, un nou înceout. Practic, lichidează rămășițe ale unui trecut în care nu au fost luate măsurile necesare pentru evitarea unui dezastru. Nodurile lunare de pe axa Fecioară Pești urgentează procesul și focalizează atenția către acele chestiuni care s-au dorit a fi evitate dar care acum cer un maxim de atenție și analiză.  Această combinație de planete afectează structurile de putere, instituțiile ( Saturn în Săgetător), maniera în care vom privi pe viitor călătoriile lungi ( Marte în Săgetător), legislația și controalele vor deveni din păcate mai stricte, chiar până la limita absurdului ( Saturn e în careu cu Jupiter și Neptun).

Așadar, guvernatoarea ascendentului este puternic aspectată, chiar dacă negativ, însă este într-o casă foarte vizibilă, de mare forță – casa a XI-a.

În casa a XII-a, care este după părerea mea, o marcă puternică a atentatelor teroriste, se află Soare, Uranus și nou intratul Mercur. Cred că planificarea a fost atât de secretă, încât nici toți cei implicați în această acțiune nu cunoșteau toate detaliile. Mercur se afla la momentul planificării propriu zise în Pești, împreună cu Neptun. Cele două planete pot da o paranoia în miniatură mai ales când sunt negativ aspectate – de Saturn, Marte, Jupiter. Comunicarea între membri este aproape telepatică, scurtă și eficientă.

În casa a IX-a se află Pluton. Ideologia din spatele acestui atac trece dincolo de fanatism. Ură, distrugere, întărirea puterii lor în detrimentul autorităților. Din acest motiv cred că aceste atacuri sunt de fapt o răzbunare.

Tot legat de ideologii, și în acest caz îl vedem pe Jupiter în multe aspecte din hartă – conjuncție cu Lun,  care practic a revitalizat aspectul de careu în T pe semne mutabile, trigon cu Pluton, trigon cu ascendentul.

M-a întrebat cineva la ce ne folosește această informație și cum o putem utiliza. Interesul meu pentru astfel de evenimente a venit în urma unei dileme cu privire la o tragedie: a fost sau nu atentat. Putem vedea motivațiile, modul în care au relaționat membrii grupării, scopurile urmărite. În acest caz, Marte joacă un rol foarte interesant. Este în casa a VIII-a, guvernează casele XII și VII. Cunoaștem dușmanii, oponenții într-o mică măsură, o mare parte din ei continuă să se ascundă și este posibil să rămână anonimi, necunoscuți. Nu putem să nu remarcăm și componenta financiară a acestei hărți – posibil că au folosit, pe lângă puterea de convingere verbală și bani, mită.

Retrogradarea lui Marte din acest an nu ne oferă perspective îmbucurătoare cu privire la securitatea internațională, însă putem spera că vom învăța lecții valoroase.

 

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.