Atelier de Astrologie Relationala

Atelier de Astrologie Relationala

Dragostea este un subiect fierbinte. Focul pasiunii, fluturii în stomac, frământări și întrebări se succed în ritm amețitor precum un film în care actorul principal nu mai este propria persoană. Cine sunt eu într-o relație? Ce-mi doresc, ce am nevoie? Dar celălalt? Cum ne intersectăm, cum reușim să închegăm un cuplu?
Vă propunem un atelier în care veți avea șansa să descoperiți profilul relațional al vostru și al partenerului/partenerei, precum și o metodă rapidă și eficientă de interpretare a sinastriei.
Când și unde?
Alături de Patricia Hoeppner, vă invit la un workshop online ,,Iubirea coboară din astre”, via Zoom Întâlnirea are loc online, în 17 iulie, de la ora 19:00. Cuprinde o parte teoretică, punctând reperele importante pe care le vom aplica în practică, atât împreună, cât și în exerciții pe echipe, în camere separate de lucru.
Notă: Pentru a obține mai mult timp dedicat părții practice, un video explicativ va fi pus la dispoziție participanților care va include punctele esențiale de luat în considerare în analiza unei relații.
Ce veți lua cu voi:
*O experiență minunată. Vom păși împreună în lumea astrologiei relaționale, axându-ne nu pe formule prestabilite, ci înțelegând substratul amplasamentelor planetare
*Profilul relațional – cât este de important și cum ne ajută să ne concentrăm energia pe ceea ce este cu adevărat important
*Metode de a identifica potențialul unei relații – punctele cheie, sensibile, și cum putem ajusta divergențele ( unde și cum să ne uităm după elementele ajutătoare)

Cui ne adresăm?
În primul rând celor care sunt interesați să descopere metode eficiente de analiză a
relațiilor. Nu este nevoie să aveți cunoștințe vaste de astrologie, sunt suficiente elementele de bază. Restul vom descoperi împreună.
În al doilea rând celor care pot fi prezenți online în seara de 17 iulie și vin cu intenția sinceră de a descoperi o parte dintre secretele astrologiei relaționale.

Ce facem?
Este un atelier practic, pe Zoom, care durează 3h30 (posibil spre 4h) și în care – după expunerea metodei – vom lucra interactiv pe multe studii de caz.

Termene de înscriere și facilități:
Înscrierile se fac până la data de 16 iulie 2024, inclusiv. Cei care fac plata până la 12 iulie vor beneficia de preț redus. De asemenea, cei care au mai fost la atelierele 12Călăuze&Invitații beneficiază de preț redus pe întreaga perioadă de înscrieri la acest workshop.

Cât costă și ce primiți:
Costul atelierului variază de la 350 lei la 400 lei, în funcție de data înscrierii sau de participarea dvs. la atelierele anterioare 12Călăuze&Invitații. În acest cost intră nu doar participarea efectivă la workshop și posibilitatea de a lucra împreună cu participanții sub îndrumarea directă a Ioanei, ci și suportul de atelier aferent și acces la alte materiale private, în format video și PDF.

Înscriere:
Este necesar să completați formularul de înscriere până la data de 10 iulie (pentru a beneficia de preț redus) sau 16 iulie, inclusiv. După primirea cererii de înscriere, vom reveni pe email cu detalii privind modalitățile de plată și cu alte informații necesare finalizării înscrierii. Notă: vă rugăm să completați acest formular doar dacă ați decis sigur că vă înscrieți!

Important: dacă faceți înscrierea pe ultima sută de metri, vă rugăm să trimiteți și dovada efectuării plății!
Link formular de înscriere:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfR5bF256u…/viewform...
Bine de știut:
Workshopul este live, astfel că înscrierea și accesul la toate materialele disponibile presupun prezența dvs. la eveniment. Dacă, din motive personale, veți absenta în seara evenimentului, veți fi beneficiat doar de materialele oferite până atunci. Suma transferată în conturile acestui workshop, în moneda eur sau ron, înseamnă înscrierea voastră fermă și nu se returnează – așadar, înainte de a vă înscrie, vă rugăm să vă asigurați că sunteți disponibil(ă) pentru eveniment în seara de 17 iulie!

În plus, pe data de 10 iulie, eu și Patricia vom avea o prezentare live pe platformele Youtube și Facebook pe tema astrologiei relaționale. Vă așteptăm cu întrebări și intervenții legate de acest subiect.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.