Astrele și săptămâna 13-19 mai

Astrele și săptămâna 13-19 mai

Săptămâna 13-19 mai găzduiește multe aspecte astrale care ne vor ține în priză și ne invită la acțiune.
Prima zi începe furtunos, cu o opoziție Lună Pluto pe axa Leu -Vărsător și o conjuncție Soare Uranus în Taur. Iată că semnele fixe sunt puternic scuturate – atât la nivel emoțional, cât și comportamental, ceea ce determină o mișcare vizibilă în evoluția noastră personală, indiferent dacă aceste zodii sunt sau nu subliniate în harta personală. Deoarece semnele fixe reprezintă locurile/domeniile în care facem cel mai greu schimbări, în care ne este greu să renunțăm, să lăsăm controlul pentru a primi ceea ce Universul are să ne ofere. Dar sub astfel de aspecte, mai curând acestea vin ca o necesitate, sau ca unică alternativă momentan.
Luna în opoziție cu Pluto creează așteptări legate de imaginea pe care o lansăm către ceilalți, și senzația că poate nu am făcut suficient pentru a ieși în evidență, pentru a lăsa impresia de oameni puternici și valoroși. Cei care trec prin evenimente care le dau senzația că sunt invalidați, neprețuiți, vor trece prin testul încrederii în sine, indiferent de ceea ce primesc din exterior.
Soarele și Uranus agită starea de spirit, poate exagera în reacții și comportamente, pentru că simțim în ceste zile că e momentul să depășim reținerile, barierele interioare. Oferim/ primim propuneri geniale, avem sclipiri care ne surprind, de aceea este indicat să faceți în această săptămână ceea ce poate în mod obișnuit considerați riscant/în afara spațiului confortabil.
Marți și prima parte a zilei de miercuri, Luna își continuă călătoria prin Leu și va aplica la careuri cu Venus, Uranus, Soare și Jupiter. Sunt zile în care avem șansa să demonstrăm, să ieșim în evidență, fiindcă suntem împinși “de la spate” să dăm mai mult, să ne implicăm. Cei care sunt implicați în discuții/negocieri legate de planul financiar sau proiecte cu potențial de dezvoltare pe termen lung tind să ceară mai mult, și/sau să impună mai multe condiții, să ceară mai multe facilități. Fiecare dintre noi va fi centrat pe dorințele, nevoile și interesele personale. Mercur va fi în Taur începând de miercuri, orientând modul de gândire către eficiență, câștig, pragmatism. Mercur în Taur valorizează ceea ce e palpabil, fezabil cu resurse bine distribuite.
Vineri avem o zi plină. Soarele realizează conjuncția cu Jupiter, Luna va fi în opoziție cu Saturn, iar Marte e în conjuncție cu Nodul Nord ( fiind și dispozitorul acestuia). Așadar, care e povestea întreagă?
Soarele și Jupiter în conjuncție în Taur este in aspect cu puternice conotații spirtual-mentale, referindu-se la raportarea pe care o avem în planul material. Cei doi ne împing spre un alt nivel de conștientizare a ceea ce ne face să ne simțim împliniți, fericiți, bine cu mediul în care trăim, cu aspirațiile către care tindem. Dacă situația actuală nu se aliniază cu imaginea ideală, Marte și Nodul Nord în Berbec ne dau impulsul, energia, ambiția să le obținem. Luna în opoziție cu Saturn ne ține treaz simțul realității, dar ne dă senzația că ne lipsește ceva, că suntem departe de perfecțiune. Această opoziție, fiind pe semne mutabile, ne oferă avantajul de a transforma neplăcuta senzația inițială într-un proces de căutare a soluțiilor.
Acestea apar în compania persoanelor apropiate, de încredere, a prietenilor. Regina Nopții va fi în weekend în Balanță, iar Jupiter e în continuare de mână cu Soarele. Sunt favorizate și chiar recomandate întâlnirile, discuțiile cu prietenii, socializarea și schimbul de opinii. În acest mod de lărgim viziunile, ne vin idei bune și/sau aflăm lucruri interesante.
Iată că este o săptămână plină, în care suntem invitați să lucrăm cu noi și să ne gândim la viitor.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.