Astrele între 29 mai și 4 iunie – noi suntem creatorii oportunităților

Astrele între 29 mai și 4 iunie – noi suntem creatorii oportunităților

Săptămâna 29 mai -4 iunie este una de tranziție către o perioadă în care vom fi puși în fața unor alegeri importante pentru cursul viitor al vieții noastre ( pe scurt: Pluto va intra din nou în Capricorn de unde va definitiva subiecte ce țin de planificarea pe termen lung, Venus în această vară va fi retrogradă, moment în care ne dăm seama că vrem și altceva, Nodurile Lunare se vor muta pe axa Berbec Balanță, centrând atenția spre noi înșine).
Luna în Fecioară din prima zi a săptămânii se preocupă de ordonare și de așezare a priorităților, dar opoziția cu Neptun le împrăștie pe mai multe paliere, astfel că ne putem trezi mai mult în haos. Cu multe dileme în bagaj, conjuncția Nodului Nord cu Jupiter explorează posibilități multiple de a da naștere unui nou mod de a ne raporta la propria valoare, fiind tot mai conștienți de complexitatea noastră atât la nivel de percepție cât și de perspectivă. În unele cazuri, oamenii se mulțumesc doar să ceară mai mult în plan material numai pentru a poseda, alții însă devin conștienți că resursele nu se stochează, ci se utilizează, se propagă pentru a le spori valoarea. Limitarea, deși sigură, nu aduce spor, nici creștere, ci doar o senzație de control a spațiului imediat apropiat. Venus, ca dispozitoarea lui Jupiter și a Nodului Nord, este încă în Rac, aplicând la trigon cu Neptun. Prima reacție este de a face ca orice intenție și orice direcție să conțină o doză mare de predictibilitate, să se implementeze așa cum ne imaginăm ( Neptun amplifică această irealitatea, fantezia, crearea imaginilor ideale). Odată însă ce trecem de acest hotar, ne așteaptă viața cu o mulțime de elemente eclectice, adunate de prin lume, care nu rezonează întru totul cu propria persoană. Jupiter și Nodul Nord în Taur, încă în zona de prudență ( care va fi destul de avariată în această vară) susțin căutările în afara arealului cunoscut, ne invită să ne întindem aripile fără să ne ardem, în ideea de a ne dezvolta și a construi noi înșine oportunitățile. Conjuncția, fiind pe semn fix, pornește din interior către exterior, emană ceea ce cu încăpățânare acumulează de-a lungul timpului. Așadar, ocaziile care ni se prezintă trebuie să fie în acord cu experiența noastră, cu ceea ce cunoaștem cel mai bine și să ducem la un nivel mult mai înalt.
Mercur, valsând în careu cu Luna Neagră, găsește motive de îndoială, pune sub semnul întrebării acțiunile pe care le facem sub pretextul că orice e mai jos de perfect nu ne face cinste ( Marte în Leu se apropie și el de Luna Neagră). Luna Neagră și Mercur presară neadevăruri și se dedau la omisiuni pentru a ascunde intenții nu tocmai cinstite. Unii vor încerca să ocolească ceea ce e corect și/sau legal pentru a câștiga, dar se va întâmpla pentru scurt timp. Luna Neagră aduce victorii amare fiindcă energia sa are o factură ambițioasă, dar și distructivă când e alimentată de trăiri joase. Marele avantaj la un astfel de aspect este că ne conștientizăm punctele vulnerabile și slabe, putând să reparăm în timp cu multă indulgență la adresa noastră ( să nu ne acuzăm, să nu ne diminuăm).
Pe 4 iunie avem o Lună Plină în Săgetător, a cărei energie se revarsă în relațiile cu ceilalți, în principal la nivel de comunicare și toleranță. Pentru a avea libertate de exprimare, mai întâi o acordăm și ne asumăm acest pas. Este important să conștientizăm cât și în ce măsură depindem de ceilalți, cât de mult suntem în acord cu cei din jurul nostru.
Mai multe despre influențele Lunii Pline în Săgetător puteți urmări aici
https://youtu.be/ayPzG3ZCem4
Este o săptămână în care gândim amestecat, căutând o direcție care să ne reprezinte dorințele și care să ne și aducă beneficii ulterioare.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.