Astrele între 12-18 iunie- eforturi susținute

Astrele între 12-18 iunie- eforturi susținute

În săptămâna 12-18 iunie se menține tensiunea dintre Venus și Jupiter care păstrează careul pe semne activ. Standarde mai înalte, cerințe mai multe, presupun nu doar eforturi suplimentare, ci și resurse alocate ( atât financiar, cât și disponibilitate interioară). Venus în Leu consideră că merită să primească, să fie apreciată corespunzător, iar Jupiter “aruncă” pe masă argumente prin care cere mai mult la schimb. Fiecare oportunitate, ofertă, pas în față, nu vine gratis, nu este cadou, nici măcar o compensație a unor acțiuni anterioare, ci reprezintă un capitol de sine stătător. Miercuri, Luna în Taur accentuează acest careu pe semne fixe și aduce în discuții posibilitățile reale pe care le avem în acest moment. Cei care au în vedere o îmbunătățire a situației financiare ( și orice este derivat de aici), să ia în considerare faptul că nu se pot baza doar pe compensarea firească a eforturilor anterioare, ci că trebuie să depună altele în plus. Jupiter în Taur își poate dovedi avariția atunci când are de dat bani, dar cheltuie pentru nevoi și plăceri personale.
Începem săptămâna cu activități intense și diverse, Luna traversând zodia Berbec. Dinamismul este însoțit de dorința de evidențiere – Marte este în Leu.
Mercur în Gemeni distribuie informațiile de care avem nevoie, întreține schimbul de opinii. Acolo unde negocierile sau discuțiile au fost înghețate, se reiau după alte principii, pornind de la alte baze, însă careul Mercur Saturn pe semne mutabile nu ne apropie prea mult de decizii finale. Suntem încă în etapa de cercetare, prospectare, dar posibilitățile pe care le întâlnim sunt nesatisfăcătoare. Fiecare își menține cu încăpățânare punctul de vedere.
Pluto își reia atribuțiile din Capricorn. Dacă pentru o scurtă perioadă de timp am considerat că anumite subiecte spinoase din viața noastră s-au încheiat în mod natural, ori că am depășit anumite praguri interioare, acestea revin precum o buclă temporală amețitoare.
Careul Marte Lună și conjuncția Uranus Lună, aspecte concretizate pe semne fixe, începând de miercuri,  pot predispune la un mod de acțiune haotic, descentrat, pe alocuri nesăbuit, în speranța că un ciclu repetitiv poate fi “spart”. Animozități, nervi adunați în timp pot exploda furtunos, neașteptat, fiindcă încărcătura emoțională este foarte puternică.
Duminică avem o Lună Nouă în Gemeni, amplasată în casa a XII-a și în careu cu Neptun. Atunci când limitările devin constrângătoare și soluțiile raționale nu par să mai fie de folos, ne racordăm la un sistem ideal pe care îl hrănim cu viziunile personale, independente de mediul exterior. Cu Luna Nouă în Gemeni începem să lucrăm la visul personal, lăsând deoparte cerințele stăruitoare care vin din obligații sociale sau de orice altă natură.
Această săptămână este într-un fel continuarea precedentei, cu aceleași puncte de interes și problematici de abordat. Aspectele pe semne fixe provoacă reticențele interioare, nefiind clar unde este necesar să ne menținem cursul și unde să facem ajustările necesare.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.