Astrele în perioada 4-10 septembrie – Nebunie în mișcare

Astrele în perioada 4-10 septembrie – Nebunie în mișcare

În această săptămână ne vedem nevoiți să ne reorganizăm prioritățile și să evaluăm planurile ( atât cele pe termen scurt și cele pe termen lung), fiindcă apar elemente noi care ne strică socotelile inițiale. Începem cu Luna în Taur și Venus staționară în Leu, două zodii fixe a căror înclinație naturală este de a prinde rădăcini în poziția în care se află și reacționează vehement la vântul schimbării.
Venus staționară accentuează o criză a deciziilor ( cu atât mai mult cu cât și Mercur este retrograd), în care nicio variantă nu ne convinge. Este un punct static, a cărui apăsare devine cu atât mai grea cu cât intervine și refuzul de a accepta că ceea ce a fost nu mai revine, că nu mai putem relua o situație din trecut decât pentru a o clarifica, a-i contura forma finală. Careul Venus Lună stârnește conflictul interior între viziunea pragmatică necesară în această perioadă, și viziunea personală distorsionată de vocea care ne îndeamnă să vrem mai mult, este nemulțumită de ceea ce are la dispoziție în momentul actual.
Tranzitând zodia Taur în primele 2 zile ale săptămânii, Luna se întâlnește cu Jupiter și cu Uranus, care poartă o energie explozivă, turbulentă, iar suprapunându-se cu perioada lui Venus staționară în Leu și Mercur retrograd în Fecioară, pot izbucni situații conflictuale, greu de ținut sub control, pot veni vești care ne strică echilibrul interior și ne afectează la nivel emoțional. Elementul pământ fiind accentuat în această perioadă ( mai multe detalii găsiți aici https://youtu.be/3MsPlKkYsLg?si=mjqimpeMQGardMco), sunt posibile fluctuații la nivel material și financiar, care afectează bugetul și calculele prevăzute anterior. Totuși, în harta natală a celor care au aspectat armonios elementul pământ, au șansa de a obține beneficii și alte avantaje materiale, deoarece își pot folosi calitățile naturale – pragmatism, viziune obiectivă.
Miercuri este recomandată prudența în comunicare, dacă faceți cumpărături sau vă deplasați, deoarece Mercur va fi în conjuncție cu Soarele, aspect care poate inflama starea de spirit, orbi dreapta judecată și tulbura mintea. Soarele îl arde pe Mercur care este oricum afectat de retrogradare, astfel că gesturile imprudente s-ar putea să nu ne ocolească. În plus, careul cu Luna din Gemeni ne irită, ne controlăm cu greu nervozitatea și nemulțumirile. Încercați să nu aveți discuții delicate în această zi, fiindcă se pot termina neplăcut și neproductiv.
Starea de nervozitate se poate prelungi până vineri – Luna în Rac va fi în careu cu Marte, iar duminică în opoziție cu Pluto. Sunt situații care ne strică confortul, ne atacă spațiul interior, ducând spre neîncredere, instabilitate emoțională și senzația că lucrurile se așază potrivnic aspirațiilor noastre. Deși aspect dificil, careul Marte Lună ne obligă să acționăm, să luăm măsuri, chiar dacă nu avem disponibilitatea emoțională ori nu ne place. Spre finalul săptămânii, mersul evenimentelor cotidiene se accelerează și, mai de voie, mai de nevoie, luăm decizii.
Este o săptămână a contra-timpului – ceea ce am dori să se întâmple, răspunsurile pe care le așteptăm, întârzie să apară, ceea ce ne dă bătăi de cap se reped înspre noi cu o rapiditate care ne scot din sărite. Poate nu totul se mișcă în direcția dorită, dar avem și șansa ulterior de a face ajustările necesare.
Săptămână liniștită să avem ( nu prea, dar să sperăm că putem direcționa energia cât mai eficient).

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.