Astrele în garderoba noastră – cum ne îmbrăcăm în 2019

Astrele în garderoba noastră – cum ne îmbrăcăm în 2019

Cu ce ne îmbrăcăm la serviciu în 2019? Schimbăm radical garderoba sau mai păstrăm câte ceva care ne vine bine?

Nu doar influencer-ii fac legea, ci și astrele. Tranzitele planetare ne arată care sunt tendințele generale – culori, materiale, croieli, preferințele pentru anumite obiecte vestimentare, și cum se aplică fiecărei zodii în parte. Ca să vedem gusturile vestimentare ale unei persoane, ne uităm în primul rând la Ascendent, la Venus și la Soare.

Tranzitele lui 2019 și trenduri:

Există două evenimente majore care influențează viața socială, economică, politică și evident privată: conjuncțiile Nodului Sud din Capricorn cu Pluton și Saturn, și stabilirea lui Uranus în Taur pentru 7 ani. Așadar, avem o puternică influență de semne de pământ care se va manifesta în modă prin linii bine definite, haine sofisticate și de calitate, în culori naturale, materiale pline, netransparente ( în câțiva ani voalurile se vor vedea din ce în ce mai puțin în magazine), cu imprimeuri mici.

foto pintrest

Jupiter în Săgetător adoră nuanțele de albastru, bleu, azur, iubește luxul și brandurile în general. Este poate un pic snob, însă gusturile sale sunt extrem de scumpe (chiar mai scumpe decât ale Leului și Soarelui). Careul său cu Neptun din Pești va aduce pe piață și culori marine, cu tentă închisă ( Saturn în Capricorn își spune cuvânul).

Asortarea va fi un subiect aparte. Sub cei 7 ani de cruce cardinală, devenise ceva învechit, demodat, care nu mai prezenta niciun farmec în vestimentația de zi cu zi. Ideea de asortare ( care aparține cu succes Taurului) se reciclează, adăgând elemente permisive de modernitate – nu este neapărat să ai aceeași culoare la pantofi și geantă, ci mai mult aceeași gamă. În 2019 putem vedea asocieri de culori neobișnuite, care sunt plăcute ochiului.

sursa pintrest

Urmăm moda sau ne îmbrăcăm cu ce avem? Ne place sau nu ce găsim în magazine?

Doamnele/domnișoarele care au marcaj de foc în harta natală ( Berbec, Leu, Săgetător) se fac remarcate printr-un stil vestimentar îndrăzneț și original, culori vii și vesele. De obicei sunt cele care stabilesc tendințe și nu acceptă să poarte ținute doar pentru că așa e moda. Domolirea acestor impulsuri naturale atunci când sunt într-un mediu profesional și de afaceri ( mai ales pentru cele cu Ascendent în Berbec), le conferă un aer serios, de încredere și soliditate. Pot alege să poarte culori închise și să compenseze cu un accesoriu colorat ( eșafă, o broșă, cercei).

sursa dhgate.com

Cel mai dificil va fi pentru Lei ( cu Ascendent sau Venus  în această zodie), pentru că adoră să iasă în evidență și să exagereze. Doamnele/domnișoarele Săgetător se vor orienta către variații de albastru și gri care să le confere eleganță și  un aer sofisticat.

Croieli: deși elemente ale anilor 90 își fac loc cu coatele prin magazine, este bine ca nativele cu foc în hartă să fie atente la echilibrarea proporțiilor ( unde au deficiențe – ori prea larg ori prea strâmt, aleg să pună strâmt și decoltat în același timp, etc). Fiind persoane active, ar fi indicat să evite lărgimea în partea de jos ( mai ales la pantaloni).

Cu ușurință se vor conforma trendurilor lui 2019 cele care au semnificatorii principali în semnele de pământ ( Taur, maestru al asortării formelor și culorilor, Fecioară, pricepută în a fi minimalistă și elegantă, Capricorn, care transformă orice în ținută sobră).

Femeia Taur are un stil delicat și elegant, folosește culorile pentru a-și defini ținuta pe care le asortează cu măiestrie în croieli simple și de efect. Sacourile, în general obiecte vestimentare sobre și dure, sunt redefinite cu finețe și bun gust, pantalonii și fustele au în general o croială dreaptă, iar bluzele/cămășile au broderie fină sau dacă nu, materiale delicate. Cele mai iubite accesorii sunt pantofii și gențile, pentru care femeia cu marcaj taurian are un cult.

sursa dhgate.com

Există ceva în stilul femeii caracterizate de zodia Fecioară care te face să te întrebi cum reușește să transforme produse aparent banale în stil și eleganță. Luate separat, obiectele sale de îmbrăcăminte nu au nimic deosebit, însă purtate împreună sunt extraordinare. O croială simplă, în formă de A, un pulover/cardigan micuț și firav, un palton călduros care este în același timp elegant…

sursa pintrest

O garderobă calculată, cu piese vestimentare împărțite în funcție de tipul de activitate pe care îl prestează ( haine de muncă, haine de ieșit la sport, haine de ieșit pe stradă, care nu se amestecă între ele), o are femeia cu marcaj de Capricorn. Nu va greși hainele și la serviciu nu o vei vedea în hainele de casă și invers, pentru că sunt extrem de diferite. În privat, adoră hainele colorate, zbanghii, iar în public, la treburi serioase, se îmbracă sobru și rigid, pentru a întări ideea de profesionalism și încredere.

sursa pouted.com

Îți pasă de părerea celorlalți? Dacă răspunzi nu, însă cauți cu nerăbdare o validare din exterior, este posibil să ai Soarele, Ascendentul sau pe Venus într-un semn de aer ( Gemeni, Balanță, Vărsător). Te-ai gândi că zodiile de aer au un stil diafan, difuz, eclectic, însă au o ordine și logică în ceea ce fac, inclusiv când își aleg hainele.

Cele care au în harta natală accentuată zodia Gemeni au o preferință pentru culori reci și materiale fine – mătase, voal, bumbac subțire. Croiala să fie lejeră, însă nu largă. În 2019 tind mai mult să adopte stilul jupiterian, mai vesel și colorat, și să evite influența saturniană – sobră și riguroasă. A se rezuma la taioare și fuste/pantaloni clasici este o tortură – poartă cu plăcere croieli cloș sau evazate, volănașe sau pliseuri.

sursa vogue.com

Eleganța și rafinamentul venusian și sobrietatea saturniană se potrivesc cel mai bine în zodia Balanță ( unde Saturn este în exaltare). Preferă de asemenea pliseurile, volănașele, broderii fine, pe care le inserează cu măiestrie în costume office. Detestă la o ținută vulgaritatea și lipsa de personalitate – oricând un colier care iese în evidență sau o eșarfă plină de culoare vorbesc despre cea care le poartă.

Crezi că persoana din fața ta s-a îmbrăcat așa la întâmplare? Nu, a ales să iasă în evidență fie printr-o croială deosebită, fie prin elemente care atrag privirea – imprimeuri neregulate, printuri personalizate, elemente 3 D. Femeia care are o amprentă de Vărsător nu va fi niciodată banală și nici aliniată la standarde, fiindcă are propriile opinii, și chiar puternice. Culorile tari, metalice, croieli geometrice, bine definite, sunt definitorii pentru garderoba acestei doamne.

Cu ce se îmbracă zodiile de apă și cum se împacă cu energia lui 2019?

Nativele cu influențe din zodiile Rac, Scorpion și Pești ies în evidență prin contraste: folosesc deopotrivă culori tari, dar și pastel, materiale rigide, dure, în combinație cu țesături fine. Ce au în comun? Lejeritatea pe care o caută în fiecare ținută pe care o aleg și subtilitatea accesoriilor folosite.

Doamnele care au Soare, Ascendent sau Venus în Rac au o preferință pentru culoarea roșu deschis ( nu închis, nu corai, nu grena, nu alte variații). Și aceasta ar fi cam singura culoare caldă pe care o preferă. În rest adoră culorile apei ( verde, albastru, gri), și materialele care își schimbă culoarea în funcție de lumină. Croiala să fie lejeră, chiar largă, iar la ținutele office preferă rochiile. Nu agreează culorile închise și terne ale lui Saturn în Capricorn pentru că le strică starea de spirit, așa că vor căuta prin magazine colecțiile trecute. Nu-i problemă, oricum sunt atrase de stilul vintage, iar de energia grea a lui Saturn în Capricorn scăpăm la sfârșit de 2020.

Te privește fix persoana din fața ta și te analizează în detaliu? Poți să te gândești că are un Ascendent ori Soare  în zodia Scorpion. Culori tari, intense, preferință pentru negru și grena, materiale elastice și opace, sunt elemente esențiale care îi compun garderoba. Preferă pantalonii, agrează și sacourile, jachetele, cardiganele, însă nu suportă hainele nedefinite, asimetrice, cu multe straturi.

Se împacă foarte bine cu tendințele lui 2019, așadar nativele pot răsufla ușurate că nu le mai atrage nimeni atenția că sunt prea sobre.

Zodia Pești merge în direcția opusă Scorpionului în ceea ce privește stilul. Materiale fluide, care au  mișcare, culori vii și vesele ( deși preferă albul și griul), asimetrie, caracterizează doamnele aflate sun influența zodiei Pești. Nu  se sinchisesc să se conformeze unui stil sobru de afaceri sau office, fiindcă sunt destul de abile pentru a se strecura. Le ajută careul lui Jupiter care aduce în atenția publicului în 2019 nuanțele de gri și albastru.

Nu există o singură influență în harta noastră. Soarele poate să fie într-o zodie, Ascendentul în alta și să ne dea o altă descriere a fizicului, și Venus într-un semn diferit. Suntem o combinație de influențe care dau ca rezultat exact stilul vestimentar pe care îl avem. Însă acesta poate fi îmbunătățit, de preferat mergând pe cel înscris în harta natală, pentru a fi în acord cu natura noastră.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.