5-11 iunie – Astrele fac spectacol

5-11 iunie – Astrele fac spectacol

Ziua de luni luni poate fi una copleșitoare, cu multe schimbări de ritm și modificări pe care suntem nevoiți să le integrăm din mers. Avem 3 aspecte importante: conjuncția Mercur Uranus în Taur, Nodul Nord conjunct cu Jupiter în Taur, Venus va intra în Leu unde va sta foarte multă vreme ( până pe 9 octombrie). Iminența schimbărilor importante bate la ușă, le simțim venirea de mai multă vreme. A încerca să le evităm este ca și cum ne-am rupe de ritmul natural al vieții.
Conjuncția Mercur Uranus ne aduce mai aproape de concluzii și revelații cu privire la rezolvarea unor probleme mai vechi care au fost în centrul atenției. Ajungem la soluții edificatoare care determină un curs al evenimentelor mai accelerat dar pe care reușim să-l manevrăm mai eficient.
Mintea este agitată, putem experimenta stări de nervozitate mai ales că acest aspect vine după o Lună Plină în Săgetător. Multe idei străbat calea gândurilor, unele fiind chiar îndrăznețe, care promit rezultate bune.
Se desface, dar este inca in orb activ, conjuncția Jupiter Nodul Nord. Simțim nevoia de a evada din spațiul strâmt in care ne aflăm în acest moment pentru a ne permite sa experimentam, sa învățăm mai multe despre direcția noastră de viață. Ne propunem să lucrăm activ pentru tot ce înseamnă bunăstare personală, împlinirea dorințelor și plăcerilor, tot ceea ce este inclus în gama ” eu vreau”. Oricât de îndrăzneață pare această atitudine, astrele se așază în așa fel în această vară încât să le putem experimenta.
Tot luni, Venus pășește în Leu, și este întâmpinată de opoziția cu Pluto. Este un aspect intens care prefigurează un tranzit profund transformator, care ne spune că nu (ne) mai putem minți. Lumea interioară nu mai poate fi ascunsă, ceea ce gândim, simțim, punctele noastre de vedere ies la lumina, fie prin cuvinte fie prin gesturi.
Marți este în continuare activa opoziția Venus Pluto, astfel că pot să apară primele semne de neînțelegere în relații, în termeni contractuali, în parteneriate. Luna în Capricorn nu este ușor de mulțumit și ne întreabă “ce motivează acest tip de situație?” Conștientizăm nevoia de stabilitate pe termen lung, de reorganizare interioară pentru a aborda eficient cascada de schimbări din următoarea perioadă.
Joi și vineri, Luna din Vărsător va fi în opoziție cu Venus și Marte și în careu cu Jupiter și Uranus. Partea emoțională este “scuturată” de trăiri intense, cu stări diferite, confuze, împărțite între nevoia de independență, unicitate, dar și apartenență, incluziune. Activează egoul manifestat printr-o atitudine tranșantă, din care reiese că suntem cei care deținem dreptatea și că orice altceva este injustiție la adresa noastră. Ne dorim apreciere pentru ceea ce suntem, pentru toate eforturile depuse și nu suntem dispuși la a negocia, ceda, fiindcă ne dorim recompense corespunzătoare cu valoarea noastră.
De vineri, se va resimți primul careu dintre Venus și Jupiter, care se va perfecta duminică. Mai mult, mai bine, mai frumos. Este un aspect al exagerării, care exaltă simțurile și ne aruncă în competiție pentru a arăta ostentativ că suntem mai mult decât ce am arătat până acum. Acest aspect poate fi însoțit de cheltuieli fantastice, de gesturi extravagante care să ne scoată din anonimat.
Pe 11 iunie, Pluto se întoarce în Capricorn pentru a recreea situațiile anterioare cărora nu le-am găsit o soluție definitivă. Sau, în multe cazuri, pentru teste finale care desăvârșesc experiențele acumulate pe parcursul acestui tranzit extrem de lung și solicitant.
Este o săptămână cu multe aspecte, cea mai ocupată zi este luni. Începem intens și menținem ritmul. Dacă se întâmplă să fiți deja obosiți, cu siguranță veți descoperi că energia vă va inunda ființa pentru a nu pierde acest spectacol minunat.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.