Începem săptămâna cu Luna în Vărsător, care îl găsește pe stăpânul său, Saturn. Primele două zile suntem poate mai mohorâți la starea de spirit, dar centrați pe treburi administrative, pe rezolvarea problemelor curente. Luna reactivează luni și marți careul Saturn Uranus care poate accentua nervozitatea, neliniștea, atrăgând situații care se schimbă brusc ( putem fi chiar noi cei care ne “sucim” pe ultima sută de metri).

Comunicarea este importantă, mai ales că Mercur se află în discreta zodie Scorpion, unde vorbește, dar nu transmite intențiile reale. Ne putem baza pe recepția mutuală Marte Mercur ( fiecare se află în zodia de domiciliu a celuilalt). Mercur adună vorbe care nu se spun, idei care se coc la foc acoperit dar intens, așteptând momentul potrivit de manifestare. Marte retrograd nu reușește decât pași mărunți, împrăștiați prin variante și soluții de rezervă, care “cârpesc” provizoriu ceea ce nu se poate finaliza acum.

Suntem în perioada dintre eclipse. Conștientizăm esența, substratul evenimentelor din trecut, suntem în plin proces de redefinire a priorităților pentru a ne organiza mai eficient și pentru a împăca părți opuse din noi. Este mai indicat să primim evenimentele din viața noastră decât să le generăm, fiindcă această perioadă este dedicată închiderii capitolelor din trecut.

Careul Saturn Uranus este activat din nou de Venus care pe final de săptămână, punând pe tapet problemele relaționale care nu au fost dezbătute anterior decât superficial. Uneori acestea apar brusc, din gesturi mici, aparent nesemnificative, dar care vin din trăiri care nu au fost exteriorizate. Venus în Scorpion poate fi suspicioasă, caută gesturi de “asigurare” a bunei funcționalități a relațiilor ( de cuplu sau de altă natură).

Săptămâna aceasta, față de cele anterioare, are un ritm de desfășurare mai potolit. Să profităm pentru a ne pregăti de eclipsa de Lună de 8 noiembrie, care ne răscolește profund în interior.

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.