11-17 septembrie – O săptămână productivă

11-17 septembrie – O săptămână productivă

Începem săptămâna cu planuri mari și obiective al căror parcurs s-ar putea dovedi dificil, dar nu imposibil. Una dintre etapele pe care le-am putea lua în considerare e identificarea priorităților care se pot schimba ( Mercur se apropie de finalul retrogradării), și cum putem direcționa cursul evenimentelor astfel încât să “cădem în picioare” ca pisica. Luna traversează Leul înainte de aspectul de Lună Nouă și face careuri cu Jupiter și respectiv Uranus. Oricât de multe dificultăți par să se interpună în liniștea noastră, este important să nu sacrificăm imaginea de ansamblu care include ambiții și dorințe cu standarde ridicate. Vrem mult, bine, frumos. Venus este de asemenea în orbul de careu cu Jupiter, reiterând această idee, care nu este o toană de moment, ci un obiectiv la care ținem foarte mult, mai ales când vine vorba de împlinirea personală.
Odată ce Luna ajunge în Fecioară ( miercuri), se activează aspectele pe  semnele mutabile ( opoziția cu Saturn, conjuncția cu Mercur retrograd, Luna Nouă pe 15 septembrie, opoziția cu Neptun), dar și trigoanele pe semne de pământ. Puterea de creație, de a găsi soluții, de a repara, de a face lucrurile să funcționeze, indiferent de dificultăți, adaptabilitatea, găsirea alternativelor, sunt calități care țâșnesc din străfundurile noastre și ne împing înainte. Săptămână aceasta înseamnă muncă, materializare, progres, rezultate bune.
Luna Nouă din Fecioară ( 15 septembrie), aprinde motoarele și desface nodurile obstacolelor cu care ne-am confruntat anterior. Dar nu gratis, mai ales că se poziționează în casa a II-a, alături de Mercur retrograd. Orice realizare presupune o investiție, eforturi și asumarea unor obiective mărețe. Jupiter în conjuncție cu Mijlocul Cerului nu ne lasă să vrem mai puțin, să cedăm, să pierdem. Această Lună Nouă reia tematica Lunii Pline din Pești, al cărui mesaj a fost cedarea, renunțarea la ceea ce e inutil pentru a lăsa loc manifestării a ceea ce este util pentru noi în acest moment. Amplitudinea emoțională precedentă este înlocuită acum cu o viziune care include deopotrivă rațiunea, pragmatismul, imaginația și atingerea imposibilului cu mijloacele pe care le avem la dispoziție ( opoziția cu Neptun). Trigonul Lunii Noi cu Uranus susține soluții inovative, înlocuiește precauția excesivă a Fecioarei cu o viziune îndrăzneață, dar calculată și poate chiar complicată. Uranus depășește banalul și transpune într-un rol eliberat de teama de eșec.
În weekend, Luna și Marte în Balanță dinamizează relațiile cu o tentă conflictuală, pentru că fiecare își etalează cerințele, nevoile, dorința de a fi cel mai important în viața celuilalt. Viziunea asupra echității poate fi ușor diferită de a celorlalți, așadar pot apărea și dialoguri cu contre și răbufniri. Dar sunt și zile în care ne întâlnim cu persoane care înseamnă mult pentru noi și alături de care facem lucruri împreună.
Săptămâna 11-17 septembrie este productivă, activă, în care avem ocazia de a rezolva multe chestiuni importante. Să avem spor

.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.